Բաղադրություն
1 ձվի դեղնուց
1 ճաշի գդալ կոնյակ
2 ճաշի գդալ զեյթունի ձեթ
1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ
2 ճաշի գդալ մեղր
1 ճաշի գդալ գերչակի յուղ
Պատրաստման եղանակը
1 ձվի դեղնուց
1 ճաշի գդալ կոնյակ
2 ճաշի գդալ զեյթունի ձեթ
1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ
2 ճաշի գդալ մեղր
1 ճաշի գդալ գերչակի յուղ
Պատրաստման եղանակը
Զեյթունի ձեթը մարմանդ կրակի վրա մի քիչ տաքացնել, քանի որ տաք ժամանակ ուժեղանում է նրա հատկությունը, այնուհետև վերցնել կրակից, ավելացնել 1 ճաշի գդալ գերչակի յուղը, խառնել, որից հետո կոնյակը, մեղրը, կիտրոնի հյութը և վերջում ձվի դեղնուցը:
Դիմակը պետք է պահել 20-60րոպե: Գլուխը ծածկել պոլիէթիլենային տոպրակով և տաք սրբիչով:
No comments:
Post a Comment